Contacteer Ons

Adres

‘t Vaartje 45
5712 BA, Someren

Telefoonnummer

085 87 69 133

Neem contact met mij op

6 + 13 =

Veelgestelde vragen

Hoeveel energie kan ik besparen met zonnepanelen?

Het bedrag aan energiebesparig dat u kunt verwachten is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw installatie, de locatie en de oriëntatie van uw dak. Gemiddeld bespaart een 6-panelensysteem ongeveer 1.000 tot 1.500 kWh per jaar, wat resulteert in een besparing van ongeveer €150 tot €225 per jaar op uw energierekening.

Hoe lang gaat een zonnepaneel mee? 

Een kwalitatief zonnepaneel heeft een levensduur van 25 tot 30 jaar of langer, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omgevingsomstandigheden en de kwaliteit van de panelen. SolarXL selecteert panelen met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Onze installaties worden ontworpen met de belangen van de klant in gedachten. Het reinigen van de panelen kan ook de levensduur van uw panelen verlengen.

Wat is het rendement van zonnepanelen?

Het rendement van zonnepanelen varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de oriëntatie van uw dak en het weer. Gemiddeld produceert een zonnepaneel ongeveer 1 tot 2 kWh per dag, afhankelijk van de grootte van de installatie. Het rendement van een zonnepaneel is te verbeteren door het regelmatig te reinigen en te onderhouden. Wij volgen marktontwikkelingen op de voet om u van de nieuwste panelen met een doorontwikkelde techniek te voorzien.

Hoe bepalen jullie de grootte van mijn installatie?

De grootte van uw zonnepanelen-installatie hangt af van uw energiebehoefte en hoeveel energie u wilt opwekken met zonnepanelen. Onze experts zullen uw energieverbruik analyseren en de geschikte grootte en aantal panelen bepalen op basis van uw specifieke situatie. Zij zullen ook rekening houden met de beschikbare ruimte op uw dak en de richting en hoek van de zon ten opzichte van uw huis.