Over ons

 

SolarXL is opgericht met het doel om woningen en bedrijven te voorzien van duurzame energie op een professionele en persoonlijke manier. Wij geloven dat de combinatie van beide kernwaarden essentieel is voor het bereiken van het beste resultaat voor onze klanten.

Ons deskundige team is gepassioneerd over het verschaffen van de beste zonnepanelen installaties en staat altijd klaar om u te voorzien van een op maat gemaakte oplossing. Of u nu op zoek bent naar een energie-efficiëntere manier van wonen of uw bedrijf groener wilt maken, wij zijn hier om u te helpen.

Onze aanpak is altijd op maat en gericht op uw specifieke behoeften en wensen. Wij luisteren aandachtig naar uw verwachtingen en werken samen met u om de beste oplossing te vinden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u tevreden bent met het eindresultaat en kunt genieten van uw duurzame energiebron.

Bij ons staat professionaliteit hoog in het vaandel, maar we zijn ook trots op onze persoonlijke aanpak. Wij willen niet alleen zakelijke partners zijn, maar ook de betrokkenheid en de warmte van een familiebedrijf uitstralen. Wij geloven dat dit de sleutel is tot onze blijvende successen en tevreden klanten.

 Het onstaan van ons bedrijf

Het bedrijf begon als DakXL. Van oorsprong realiseren wij volledige dakrenovatie/isolatie projecten. Regelmatig kregen wij vragen van onze klanten m.b.t. de voorbereiding voor zonnepanelen. 

Uiteindelijk besloot DakXL de juiste kennishouders in dienst te nemen om de volledige oplossing voor onze klanten te kunen zijn.

In samenwerking met marktleiders en industrie-professionals ontwikkelde DakXL zich tot een betrouwbare partner op het gebied van zonnepanelen-installaties. 

Begin 2022 groeide de vraag zoveel dat dit tot het ontstaan van SolarXL leidde.

Door dakrenovatie te combineren met duurzame energie weet onze organisatie woningen en bedrijfspanden te beschermen tegen hoge energierekeningen en onze consumenten mee te laten werken aan een energiezuinige toekomst.

 

 

Contacteer ons

Bellen

085 87 69 133

Adres

‘t Vaartje 45
5712 Someren